Siirry pääsisältöön

Var­si­nai­sek­si­jä­se­nek­si

TERVETULOA JÄSENEKSI NÄKÖVAMMAISTEN ALUEYHDISTYKSEEN!
Vaalea opaskoira valjaissa

Yhdistyksemme varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka on todistetusti näkövammainen. Näkövammaiskortin saadakseen haitta-aste silmälääkärin todistuksen mukaan on oltava vähintään 50 %.

Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityishenkilö, yritys tai yhteisö.

Jäsentiedotteet lähetetään jäsenten haluamassa muodossa:

  • mustavalkoisena (MV), sähköpostitse (S), äänitteenä (D) tai pistekirjoituksella (P)
  • kerromme kursseista, kerhoista, tapahtumista ja retkistä
  • mm. tiistaikahvila kokoontuu Lahdessa kuukauden 1. ja 3. tiistai

Jäsenmaksut

Varsinainen jäsen:

  • liittymisjäsenmaksu 20 euroa, sekä vapaaehtoinen vuosimaksu.

Kannatusjäsenmaksut:

  • 30 € / hlö / vuosi
  • 100 € / yritys tai yhteisö / vuosi.
     

Mitä hyötyä jäsenyydestä?

Saat ohjausta ja neuvontaa kaikissa näkövammaisuuteen liittyvissä asioissa.

Saat vertaistukea toisilta näkövammaisilta eli samassa elämäntilanteessa olevilta, joita tapaat yhdistyksen tapahtumissa ja kokoontumisissa. Yhdistyksellä on myös koulutuksen saaneita vertaistukihenkilöitä, joiden puoleen on helppo kääntyä.

Pääset mukaan harraste- ja liikuntapiireihimme ja osallistumaan jäsenistölle järjestettäviin tapahtumiin ja retkiin. Toiminta on tarkoitettu kaikenikäisille näkövammaisille sekä heidän omaisilleen ja oppailleen.

Saat mahdollisuuden päästä itse vaikuttamaan näkövammaisia koskeviin asioihin.

Saat muutaman kerran vuodessa ilmestyvän jäsentiedotteen. Siitä löytyy ajankohtaisia asioita sekä tiedot järjestettävistä tapahtumista. Jäsentiedotteen lisäksi voi liittyä uutiskirjepostituslistalle. Uutiskirje ilmestyy noin joka toinen kuukausi.

Voit kääntyä it-tukihenkilöidemme puoleen ja saada opastusta ja neuvontaa tietokoneisiin, puhelimiin ja daisy-soittimiin liittyvissä asioissa.

Päijät-Hämeen Näkövammaiset ry:n jäsenet saavat 10 % alennuksen VIP Hyvän Ilman Parturi-Kampaamo Eila Laatisen tekemistä töistä. Parturi-Kampaamo sijaitsee osoitteessa Puistokatu 9. Ajan varaukset p. 050-084 2406. Tervetuloa!

Liittyäksesi yhdistyksenjäseneksi täytä, tulosta ja lähetä meille alla oleva hakemus osoitteeseen: PHN ry, Puistokatu 9, 15100, Lahti