Virkistys- ,kulttuuri- ja ver­tais­toi­min­ta

Tule mukaan virkeään yhdistystoimintaan!
Vaalea opaskoira valjaissa

Tällä sivulla

Yhdistyksen jäsenille järjestetään konsertti- ja teatterimatkoja sekä erilaisia retkiä ja matkoja mielenkiintoisiin kohteisiin.

Loma- ja kurssikeskus Lepolassa järjestetään erilaisia vuodenaikoihin ja teemoihin liittyviä tilaisuuksia jäsenistölle. 

Vertaistuellisia kerhoja kokoontuu toimintakeskuksella viikoittain. Lisätietoja niistä saat tapahtumakalenteristamme!

Säännöllisesti kokoontuvat vertaistuelliset ryhmät

Miestenpiiri

Ryhmä on kaikille yhdistyksen jäsenille avoin ja se kokoontuu kerran kuukaudessa, joka kuun ensimmäinen keskiviikko (markkinapäivä) klo 13 - 15 toimintakeskuksella, Puistokatu 9.
Keskustelun ja kuulumisten vaihtojen lomassa juodaan markkinakahvit pienen purtavan kera. Ryhmässä vierailee välillä myös Lahden seurakuntayhtymän pappi Hannu Lehdeskoski kitaransa kanssa.
Seuraavat kokoontumiset ovat 2.3., 6.4., 4.5. ja 1.6.2022.

Työnantajat ja avustajat -vertaisryhmät

Keskustelutuokio molemmille ryhmille, joissa voidaan vaihtaa ajatuksia mieltä askarruttavista ja ajankohtaisista asioista. Ryhmät kokoontuvat kerran kuukaudessa, joka kuukauden toinen maanantaia klo 13 - 15 toimintakeskuksella, Puistokatu 9. Työnantajien ryhmää vetää yhdistyksen jäsen Tapio Äystö ja avustajien ryhmää vetää Sirpa Andronoff.
Kevään kokoontumiset ovat 7.2., 14.3., 11.4. ja 9.5.

Tiistaikahvila

Kerran kuukaudessa, joka kuun ensimmäinen tiistai klo 13 - 14.30 toimintakeskuksella on kaikille avoin tiistaikahvila. Kahvilassa voi vaihtaa kuulumisia, jutella mukavia ja useasti siellä on myös joku ulkopuolinen vierailija. tarkemmat tiedot kahvilan ohjelmasta löydät jäsentiedotteestamme sekä täältä PHN ry:n kotisivuilta löytyvästä tapahtumakalenterista. Kevään tiistaikahvilat ovat 1.3., 5.4. ja 3.5.2022.

Kahvilatreffit

Kahvilatreffeillä käymme yhdessä tutustumassa Lahden alueen kahviloihin. Treffeillä käydään kerrain kuukaudessa, kuukauden kolmantena tiistaina klo 13 - 14. Seuraavat kahvilatreffit ovat 15.3. kahvila Asemapäällikkö, 19.4. Kahvila Sinuhe, Mariankatu 21 ja 17.5. kahvila Kariranta.

Kiinni elämässä -kerho

Lahden Lähimmäispalvelu ry:n vetämä kerho on sekä LLP ry:n että PHN ry:n jäsenille avoin ikäihmisille suunnattu vertaistuellinen kerho. Kerho kokoontuu toimintakeskuksella, Puistokatu 9. Kerho vetää LLP ry:stä Hanna Viitanen. Kevään teema on musiikki ja aistit. Kevään kokoontumiset ovat 23.2., 30.3., 27.4. ja 25.5.2022 klo 10 - 11.30.


Sivu päivitetty