Siirry pääsisältöön

Kir­joi­tus­kil­pai­lu 'Sano se sanoin' 7.11.2021-20.6.2022

Näkövammaisten liiton teema v. 2021-2022 Sano se sanoin

Sano se sanoin on Näkövammaisten liiton teema vuosille 2021-2022. Päijät-Hämeen Näkövammaiset ry. järjestää kirjoituskilpailun ajalla 7.11.2021-20.6.2022. Kilpailun aihe on "Sano se sanoin" ja tyylilajina proosa. 

Kilpailutekstien otsikointi on vapaa, mutta haettavien tekstien tarkoituksena on kuvailla jokin asia niin kuin kertoisi siitä sokealle.  Millainen on lapsuuden rakkain leikkipaikka, matka jonnekin tai vaikuttava juuri sinua koskettava maalaus? Maailmassa on paljon kuvailtavaa! 

Kilpailu on avoin kaikille Päijät-Hämeessä asuville ja siihen voi osallistua vain yhdellä tekstillä. Kirjoitusten maksimipituus seitsemän (7) liuskaa. Tekstien tulee olla suomenkielisiä ja ennen julkaisemattomia. Yhdistys pidättää oikeuden käyttää kilpailutöitä julkaisuissaan. 

Kilpailutyöt lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: kirjoituskilpailu@phn.fi liitteenä (rtf, doc tai docs). Sähköpostin aihekenttään Sano se sanoin. 

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, joka merkitään kilpailutyön alkuun. Sähköpostin viestikenttään kirjoittajan nimi, yhteystiedot (sähköposti, osoite ja puhelin) ja nimimerkki. 

Kolme parasta kirjoitusta palkitaan lahjakorteilla . 1. palkinto on arvoltaan 80 euroa, 2. palkinto arvoltaan 60 euroa ja 3. palkinto arvoltaan 40 euroa. Palkituille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla lokakuussa 2022. Tulosten julkistaminen ja voittajien palkitseminen tapahtuu vuoden 2022 sokeiden viikon tapahtumassa ja voittajat julkistetaan myös yhdistyksen netti- ja facebooksivuilla. 

Lisätietoja kilpailusta antaa Sanna Tynkkynen e-mail: sanna.tynkkynen@pp.nkl.fi